Toten dekksenter..

..ble etablert i 2000 som en del av en landsdekkende kjede med dekk og dekkrelaterte produkter som hovedfokus. Selv om Toten Dekksenter AS har eksistert så lenge, så har flere av de ansatte har hatt dekk som sitt fagfelt i langt flere år. Toten Dekksenter AS har et topp moderne verksted for service og salg av dekk, og våre medarbeidere er erfarne fagfolk med sertifikater som sikrer fagmessig utførelse. Vårt sortiment spenner over alt fra produkter til landbruk og last, til personbiler og varebiler, samt motorsykler og ATV’er. Ettersom tiden har gått har vi utvidet våre produkter og tjenester. På Toten Dekksenter kan du i dag få utført oljeservice og andre enkle reparasjoner på flere typer kjøretøy. Du kan for eksempel også leie en biltralle for å hente et kjøretøy du trenger å bringe hjem. Eller hva med å planslipe topplokket ditt her på Toten, i stedet for å reise helt til Gjøvik?


Det er mange gode grunner til å velge oss, hvor noen av de er:

Erfaring! Hos oss har vi faglærte folk med lang erfaring som alltid vil gjøre sitt ytterste for å hjelpe deg så godt de kan! Ta kontakt med oss idag! .

Kjente merkevarer! Hos oss bruker vi anerkjente merkevarer, slik at du alltid kan være sikker på at hos oss får du god service og kvalitet!.